Byten & returer

Byten & returer

Karles i Ullared AB  (556935-6461) bedriver verksamheten www.karles.se

Vi på www.karles.se  vill självklart att du ska vara nöjd med din vara. Därför ger vi dig alltid öppet köp i 14 dagar (kunden står både för frakt som returfrakt). Om du väljer att returnera hela beställningen så kommer fakturan att makuleras.

Vid frågor kontakta oss på order@karles.se

Om du väljer att returnera delar av beställningen så kommer beloppet bli justerat på din faktura.
Om du betalat med bankkort eller betalkort så återför vi pengarna till det kortet som du använde för att betala ursprungsordern.
OBS! Gäller ej tillverkningsvara samt monterad vara.

Det enda villkoret är att varan kommer tillbaka i originalskick d.v.s. att den ej är använd. Bifoga alltid originalförpackningar och eventuella märkes-tags. Om en vara är felexpedierad eller är felaktig står vi självklart för returfrakt. Kontakta oss, vi hämtar.

Ej utlösta paket

Om vi får tillbaka paket som inte lösts ut från fraktombud förbehåller vi oss rätten att debitera dig 210 kr för de kostnader som uppstår i samband med en sådan retur och hanteringskostnaden.

Ej utlösta gods

Om vi får tillbaka gods som inte lösts ut / hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig med beloppet motsvarande fraktkostnad för de kostnader som uppstår i samband med en sådan retur och hanteringskostnaden.