Personlig grind och staket

Vill du skapa en ombonad känsla eller få en naturlig avskärmning mot tomtens omgivningar? Kanske söker du efter det klassiska smidesstaketet runt tomten, en unik grind av smide till villan eller ett nytt balkong- eller trappräcke? Med en specialdesignad smidesgrind till entrén förmedlas en exklusivare och charmigare känsla till alla besökare. Glöm inte att kombinera din nya villagrind med en driftsäker och smidig grindautomatik som ger dig full kontroll med kort/kodläsare, fjärrkontroll eller nyckel.
Grindautomatiken är särskilt anpassad till vårt skandinaviska klimat och klarar sträng kyla.

 

Söker du en helhetslösning med en specialdesign på både grind och staket? Oavsett dina behov, ska det nya staketet, räcket eller grinden passa in i omgivningen. Vi på Karles gör ritningarna och tillverkar efter dina personliga önskemål. Här kan du också få inspiration och tips med referensbilder från nöjda kunder gällande tidigare utförda arbeten och hur du lyckas med anläggningen runt tomten! Kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag.

staket, järn

NYHET! LASERSKURNA MODERNA PANELER ! 
Moderna paneler är den framtida utvecklingen av stängsel system. Antal mönster och förmågan att skala peneler till alla storlekar ger gränslösa möjligheter, vilket ger en unik och ovanligt karaktär på just ditt projekt.

STAKET, PANEL
grind, gånggrind

Passa på pris! Lagervaror! 
Snabb leverans!

E-BUTIK

HÖGKVALITATIVA produkter, 
VARMFÖRZINKADE och PULVERLACKERADE
(rostskydd 10-15år,
hållbart o underhållsfritt)  .

MATCHA din GRIND med TRAPPRÄCKE, STAKET eller BALKONGRÄCKE.

staket
bilgrind, infartsgrind
grind, gånggrind-DESIGN & MÅTTANPASSNING  
- EGEN DESIGN
-RITNING VID BESTÄLLNING
UTAN KOSTNAD!