Tillbehör till kaminer finns hos Karles

Uppdatera och förbättra din kamin med nya och funktionella tillbehör. Vi på Karles är glada att kunna erbjuda dig som kund ett stort urval av tillbehör till kaminer. Förutom ett stort urval av tillbehör erbjuder vi även helhetslösningar som även kan skräddarsys för dina ändamål och krav. Kaminer är ett trevligt och värmande inslag i interiören och med de rätta tillbehören kan du utnyttja kaminens fulla kapacitet.

Stort utbud av smidiga tillbehör

Här i vårt utbud kan du hitta ett stort antal olika tillbehör. Kaminer är redan bra på att värma hus, men det finns förbättringar som kan göra dem ännu smidigare att använda. Vi erbjuder bland annat:

•    Ackumulatortankar. Dessa samlar upp värme från kaminen och lagrar den så att den kan användas senare även efter att elden har brunnit ut.
•    Elektronisk styrenhet gör att du kan manuellt styra luft, temperatur, cirkulationspumpen, fläkt och många andra funktioner. Det inkluderar även säkerhet som ett varningslarm och en funktion som stänger av lufttillförseln vid ett strömavbrott.
•    Möjlighet till anslutning till extern luft. Detta är precis vad det låter som. Att föra in luft utifrån istället för ut ur byggnaden gör uppvärmningen mycket effektivare.
Hör av dig till oss på Karles så berättar vi mer om våra fina tillbehör till kaminer.
 

KLICKA på BILD för att gå till KATEGORI, där hittar du olika information, bilder, filmer osv.

 ackumulatortank

Ackumulatortank för effektiv energilagring

 LADDOMAT & VENTILER

Perfekt gräns mellan varmt och kallt.

Laddomat är en komplett enhet som ger enkel och säker inkoppling och perfekt laddning av ackumulatortanken. Tack vare effektiv hetvattensreglering, kan Laddomat ha en högre öppningstemperatur vid höga panneffekter jämfört med andra liknande produkter.

STYRENHET

MSK elektronisk STYRENHET som styr t.ex.pumpen och luften. Besparande.

 EXTERNLUFT KOPPLING

för effektivare uppvärmning...