MODERN och SÄKer SKORSTEN TILL alla hustyper

När du planerar ett husbygge eller renovering, glöm inte skorstenen som är en viktig byggnadsdel! En anpassad och modern skorstenslösning ger dig en effektiv och kostnadsbesparande eldning. Vi har ett stort utbud av certifierade och flexibla skorstenar för alla typer av eldstäder som kaminer, öppna spisar eller pannor för eldning med ved, pellets, olja etc. En modern skorsten ska alltid ta hand om rökgaser på säkraste och tryggaste sättet. Den ska också skapa ett drag, så att eldstaden får en optimal funktion och verkan. Våra alternativ med blockskorsten eller stålskorsten innebär ett problemfritt och enkelt montage oavsett om det gäller till en bostad eller industri. Med produkter från oss får du alltid en säker och fungerande lösning! Kontakta oss på Karles som är skorstenshantverkare och hjälper dig att välja rätt, oavsett vilket bränsle du ska använda.

SCHIEDEL

Schiedel är den världsmarknadsledande tillverkaren inom skorstenssystem. Vi erbjuder alla typer utav säkra och hållbara skorstenslösningar för såväl passivhus som alla andra typer utav installationer och uppvärmningar.

Landy Vent

Karles samarbetar med småländska skorstensföretaget Landy Vent AB som tillverkar prisvärda, moderna skorstenssystem av hög kvalitet med lång garanti för både bostäder och industriella anläggningar.

Skorstens alternativ