KAMPANJ! Energieffektiv pelletskamin som fungerar automatiskt, men det går att styra manuellt och anpassa till sina behöv. Bekvämlighet och användarvänlighet. Kampanj priser på Heta Green 200 som finns både med täljsten, keramik, sandsten och hel i stål. Kontakta oss för offert kaminer@karles.se

energieffektivA pelletskaminER

Heta.dk bjuder på 2 modeller av tysta och energieffektiva pelletskaminer!

Det finn 4 varianter av modell Scan Line Green 200 (en pelletskamin av hög kvalitet som liknar en vanlig braskamin, den värmer upp: 35 - 180m2 och rymmer 21kg pellets och energiförbrukning 35W. Med konvektionsfläkt och 3l askhink, externluft (självklart J samt filter.
1 variant av stål, den andra med topp i TÄLJSTEN samt den mest populära hel påklädd med TÄLJSTEN och en till variant med KERAMIK (välj bland 42 färger) det finns även modell med vackert sandsten.

Förutom de stora finns även lilla syster Scan Line Green 100 (en pelletskamin av hög kvalitet som liknar en vanlig braskamin, värmer upp: 20 - 130m2 och rymmer 18kg pellets och energiförbrukning 21W, med konvektionsfläkt och asklåda, externluft (självklart J samt filter.) Kan fås med emaljerat topp (9 färger) om man önskar anpassa på något sätt till inredningen.
 
Alla de Heta pelletskaminerna är elektroniskt styrda och utrustad med en termostat så det regleras jätte enkel. Upptändning i kaminen sker med hjälp av elektronisk tändning som garanterar lågor inom en minut. När temperaturen i utrymmet är sådan som ni önskar, stängs kaminen automatiskt tills det återigen är värmebehov, vilket ger en optimal och behagligt inomhusklimat. Temperaturen vilken ni önskar ställer ni helt enkel själva. När du köper en Heta Wifi modul, är det nu möjligt att använda din Heta pelletskamin igenom Hetas app ”Heta Remote”, tillgängliga för iOS och Android. Appen gör det möjligt att enkelt justera värmen och flera andra funktioner styrda från din smartphone, vilket gör den speciellt lämplig för placering i stugan. Men självklart behåller ni fortfarnde möjlighet att styra kaminen från panelen som sitter ovan.
Vill ni veta mer?
mejla kaminer@karles.se
ring 0346-31011, 0739-839355

e-butik
PELLETSKAMINER