Vi PRESENTERAR en brasvärme linje - Scan-Line 7, en braskamin i avskalad och smart design. Scan-Line 7 går att få med topp i sandsten eller täljsten, heltäckande täljsten eller sandsten, eller ingen sten alls. Finns i fristående, vägghängd och fot variant. Scan-Line 7 serien leveras med stål svart eller grå, täjlsten och sandsten.

Scan-Line 7 serien kräver bara 10 cm avstånd till brännbart material. 

Inbyggd asklåda
8l vilket är stor för en så liten kamin gör asktömmningen smidigt och enkelt.  (Scan-Line 7A och 7B)

HETA Scan-Line 7B Komplett TÄLJSTEN

Scan-Line 7-serien gör intryck med sin kompakta, moderna design. Den lilla förvandlingskonstnären bjuder på flera möjligheter, från den traditionella stålkaminen till en kombination med antigen täjlsten eller sandsten. I samtliga fall är Scan-Line 7 en elegant och robust modell. Om man vill förvara ved eller något annat under kaminen, eller bara vill höja upp brännkammaren, är det möjligt att köpa till ett sockelutrymme till Scan-Line 7B. Det finns ocskå möjlighet att välja väggmonterade alternativ eller fotmodeller, vilka dessutom levereras med vridfunktion. Scan-Line 7-serien är avsedd för placering i alla typer av miljöer. Den vanliga Heta-kvaliteten, från den perfekta rutspolningen till det patenterade asklådesystemet, kombineras med den stora gjutjärnsdörren och detta gör Scan-Line 7-serien till ett förstkalssigt val för mindre värmebehov. Kaminen har en nominell effekt på 4 kW.
Effekt är 2-6 kW. Med version i sandsten eller täljsten har den ännu större förmåga att behålla värme.
Mycket karakteristisk för alla HETA KAMINER är hög effektivitet av deras produkter. Scan-Line 7 serien har en verkningsgrad på 83,1%, vilket, med en kapacitet på 2 till 6 kW ger oss, förutom underbart design, utmärkt uppvärmningskälla. Naturligtvis sådana saker som kall handtag och rent glas är standard.

HETA Scan-Line 7

Köp i e-butik. Klicka på knappen eller kontakta oss info@karles.se

E-BUTIK

Exempel på:
Braskamin Scan-Line 7D, topp i SANDSTEN

Scan-Line 7D

Exempel på:
Braskamin Scan-Line 7C vägghängd utan sten

Scan-Line 7C

Exempel på:
Braskamin Scan-Line 70 heltäckande TÄLJSTEN

Scan-Line 70