Vi PRESENTERAR en brasvärme linje - med ett intressant namn Oura, som kommer från namnet på den vackra stranden Oura i Portugal. Oura serien är Hetas nya braskamin, i avskalad och smart design, vars stora glas framtill tillsammans med två sidoglas ger fantastiska möjligheter att njuta av lågorna. En extra detalj är handtaget och listerna i aluminium som ger en sista finish. Oura går att få med eller utan sidoglas samt täjlstenstopp. Oura serien leveras med stål, täjlsten, granit och keramik från Kecéra.

Oura 200 keramik. De mycket stilrena Oura-kaminerna kan levereras i 13 fantastiskt snygga och moderna keramikfärger som ger en enastående möjlighet att utforma precis den möbel man önskar. Oura levereras dessutom i mycket stilren och modern högglanspolerad Shanxi-granit som ger ett särskilt exklusivt intryck.

HETA OURA keramik

En utmärkt lösning är eldstad utformad i form av en ellips. Detta har gett den låga djupet på 441 mm samtidigt med en stor bredd på 570 mm på eldstaden, alltså relativt liten kamin fått en stor, i vissa versioner med glas på tre sidor eldstaskammare.
Kaminen har en nominell effekt på 7 kW. Det är mycket för en liten kamin.
Effekt är 4-10 kW. I variant med ackumulering eller täljsten har den ännu större förmåga att behålla värme.
Mycket karakteristisk för alla HETA KAMINER är hög effektivitet av deras produkter. Oura serien har en verkningsgrad på 80%, vilket, med en kapacitet på 4 till 10 kW ger oss, förutom underbart design, utmärkt uppvärmningskälla. Naturligtvis sådana saker som kalla handtag, rent glas i detta fall är som standard. 

HETA OURA

Köp i e-butik. Klicka på knappen eller kontakta oss info@karles.se

Exempel på:
Braskamin Oura 200 med KE Cera keramik

Oura keramik

Exempel på:
Braskamin Oura 200 med täljsten

Oura täljsten