Inspire 40 emaljerad antik vit

Vi PRESENTERAR en brasvärme linje - Inspire, en liten braskamin i avskalad och smart design. Inspire serien går att få med emaljerad lucka. Inspire serien leveras med stål och gjutjärn.

Tilläg för emaljerad lucka: 
830kr
Sockelrum:
Inspire 40 och 45: 1325kr
Inspire 55: 1740kr

Köp i e-butikKlicka på knappen eller kontakta oss info@karles.se

E-BUTIK

Inspire-serien från Heta är ett antal robusta, mindre kaminer av 5 mm kvalitetsstål, med lucka, botten och galler av massivt gjutjärn. Inspire-kaminen avger 4-4,5 kW och är därmed ett lämpligt alternativ för små, moderna rum eller traditionella sommarstugor. Det är otroligt lätt att reglera förbränningen i Inspire-kaminen som fungerar optimalt redan från 1,5 kW. Som standard levereras Inspire-seriens gjutjärnsluckor traditionellt målade, men du kan anpassa din kamin genom att välja emaljerade luckor i någon av nio Heta-färger eller ingen emalj alls. Du kan även välja att montera Inspire på en 32 cm hög sockel, om du vill göra kaminen ännu mer framträdande i rummet. Sockeln ger ett smart förvaringsutrymme för bränsle och gör det också möjligt att placera Inspire-kaminen på trägolv. Sockeln är försedd med justerbara fötter. Inspire-kaminerna kan monteras med utlopp upptill eller baktill. En medföljande stos ger möjlighet att använda naturlig förbränningsluft direkt.
Kaminerna omfattas av fem års garanti. 
Kaminen har en nominell effekt på 4 kW.
Effekt är 2-6 kW.
Mycket karakteristisk för alla HETA KAMINER är hög effektivitet av deras produkter. Inspire serien har en verkningsgrad på 81%, vilket, med en kapacitet på 2 till 6 kW ger oss, förutom underbart design, utmärkt uppvärmningskälla. Naturligtvis sådana saker som kall handtag och rent glas är standtard.

Emalj (klicka för större bild)
HETA Inspire 45 emaljerad röd

Exempel på:
Braskamin Inspire 40

Inspire 40

Exempel på:
Braskamin Inspire 45

Inspire 45
Inspire 45 vedfack