En Öppenspis från Schiedel

  • Enkel att montera
  • Lätt att eftermontera en spiskasett
  • Nordisk Design
  • Lång livslängd
  • CE-godkända

Oändliga möjligheter
En öppen spis går att anpassa efter just dina önskemål och du kan designa den i stilren puts, tegel eller annan sten, precis som du själv vill. Du kan välja att elda helt öppet eller genom att installera en spiskasett. Möjligheterna är oändliga. Varför inte placera den utomhus för en sprakande brasa på våren, hösten och sensommarkvällen? Då kan du även komplettera med grillgaller!

Våra öppna spisar är tillverkade av isländsk pimpsten en ren naturprodukt som effektivt isolerar värmen. Dessutom har de den unika fördelen att de är extremt enkla att montera. Anslut den till en isokern blockskorsten så får du den säkraste skorstenen på marknaden.

Spisen är i byggsats och är lätta och smidiga att limma ihop med Schiedel Skorstenslim. Spisarna är gjorda av pimpsten vilket ger en mycket god värmeisolering. Spisarna kan putsas, kringbyggas med tegel eller annan sten av Ert val. Det går dessutom utmärkt att sätta en kassett i spisen. Schiedel ISOKERN dubbelmodul skorsten kan med fördel toppmonteras för att spara plats. Spisarna kan placeras utomhus, till exempel på altanen för en värmande och sprakande brasa på vår, höst och den sena sommarkvällen. (Kan även kompletteras med grillgaller) Spisen kan även utformas med vedfack under spisen.

ISOKERN HEKLA ÖPPEN SPIS

Magin med Pimpsten...
En öppen spis ifrån Schiedel är resultatet utav många års forskning. Resultatet är en lättmonterad (färdiga element) som lätt staplas på  varandra och sammanfogas med Isokern skorstenslim.
 
Materialet som spisen är byggd utav är en råvara som heter pimpsten. 
Pimpstenen hämtas ifrån Vulkanen Hekla (passande nog) på Island och är extremt isolerande och hållbar mot höga temperaturer.
 
Hekla är rak och minimalistisk i sin design. Den är enkel att montera, kan byggas in i vägg.
 
Hekla är CE-godkänd & kan placeras endast 10cm ifrån brännbar sido/bakvägg.
 
Spjäll och eldfast tegel ingår. 

ISOKERN MAGNUM ÖPPEN SPIS
ELDSTAD FÖR INOMHUS & UTOMHUSBRUK

Spisarna är framställda utav pimpsten, ett natur- material från Isländska vulkanen Hekla. Spisarnas bärighet är ca 2100 kg. Du kan placera våra öppna spisar endast 75mm ifrån bränn- bara väggar/material (gäller på sidorna och bakväggen)

öppenspis,magnum
ÖPPEN SPIS
ÖPPEN SPIS
ÖPPEN SPIS
ÖPPEN SPIS
ÖPPEN SPIS
ÖPPEN SPIS
ÖPPEN SPIS
ÖPPEN SPIS