Snart lanserar vi en ny webbutik och hemsida för kaminer och skorstenar under samma namn karles.se. Hemsidan och webbutik som gäller smides grindar, räcke och staket kommer att vara karles-smide.se
Vi hoppas att det underlättar er att hitta allt ni vill utan problem. 

Get smoooth. Köp det du vill. Betala hur du vill med Klarna.

Det är du som shoppar, så du bestämmer hur du vill betala. Varje gång du shoppar hos oss kan du välja Betala nu, Betala
senare eller Dela upp med Klarna. Det är smoooth
.

70 års erfarenhet! 
40 år på svenska marknaden!

10% rabatt skorstenspaket SKORSTEN SCHIEDEL PERMETER och tillbehör. Skriv kod i kassan: SKORSTEN

Köper du valfri kamin eller insatskamin får du 20% rabatt  skorstenspaketet SKORSTEN SCHIEDEL PERMETER och tillbehör.

Läs mer om TILLVERKARE:
SCHIEDEL
HETA

KRATKI
Kratki
INVICTA

* CERTIFIERADE PRODUKTER
* SNABBA LEVERANSER
* ETT BRETT SORTIMENT till marknadens BÄSTA PRISER
* SÄKER BETALNING
(Klarna, Svea, Payson m.m)
 *RETURRÄTT UPP TILL 60 DAGAR
* STOR UTSTÄLLNINGSLOKAL i Överlida (nära Ullared) 

Kaminer för både villan och sommarstugan

Vi på Karles har ett spännande sortiment med lättskötta vedkaminer; perfekt för dig som har tillgång till ved och det är ett billigare alternativ än luftvärme. Spara energi och komplettera din befintlig öppen spis med en kamininsats för en högre verkningsgrad.
En insatskamin gynnar både dig och miljön!
Satsa på en vattenmantlad kamin som är en effektiv eldstad för hela huset. Det fungerar i princip som en vedpanna, fast den vattenburna systemen är en mer ekonomisk lösning som levererar värme via element eller golvvärme. Kaminen har dessutom synliga lågor för en ökad mysfaktor och skön strålvärme. Vi har ett brett sortiment av kaminer med vattenmantel, både fristående och spisinsatser som passar allas behov.

Perfekt uppvärmning med SKORSTENSFRI etanolspis

En skorstensfri etanolspis är en modern, säker och effektiv sätt att värma upp rummet.
En perfekt lösning för dig som kan inte ha en öppen spis i huset eller lägenheten, men vill ha samma mysiga känsla som en vedeldad öppen spis ger. Vi har även många modeller som fungerar perfekt på terrassen, balkongen eller i trädgården. Låt oss på Karles hjälpa dig med valet och installationen av en etanolspis. 

MODERNA grindAR, räcke och staket

Moderna laserskärda paneler är den framtida utvecklingen av stängsel system. Antal mönster och förmågan att skala paneler till alla storlekar ger gränslösa möjligheter, vilket ger en unik och ovanlig karaktär på just ditt projekt.

GRINDAR och staket för alla behov

Söker du en helhetslösning med en specialdesign på både grind och staket? Oavsett dina behov, ska det nya staketet, räcket eller grinden passa in i omgivningen. Vi på Karles gör ritningarna och tillverkar efter dina personliga önskemål.
Kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag.

SKORSTENAR för alla behov

Vi på Karles har Schiedels och Landy Vents sortiment av moderna och säkra skorstenar till alla hustyper, även industri skorstenar. När du planerar ett husbygge eller renovering, glöm inte skorstenen som är en viktig byggnadsdel! En anpassad och modern skorstenslösning ger dig en effektiv och kostnadsbesparande eldning. Vi har ett stort utbud av certifierade och flexibla skorstenar för alla typer av eldstäder som kaminer, öppna spisar eller pannor för eldning med ved, pellets, olja osv. En modern skorsten tar alltid hand om rökgaser på det säkraste och tryggaste sättet. Den ska också skapa ett drag, så att eldstaden uppnår en optimal funktion och verkan.
Våra skorstensalternativ med blockskorsten och stålskorsten innebär ett problemfritt och enkelt montage oavsett om det är till en bostad eller industri. Med produkter från oss får du alltid en säker och fungerande skorstenslösning! Kontakta oss på Karles som är skorstenshantverkare och vi hjälper dig att välja rätt, oavsett vilket bränsle du ska använda.

E-BUTIK


PASSA PÅ handlar du över 30 000kr får du FRIFRAKT.
Skriv i kassan: CDHUSDS7

KARLES- ETT BRETT SORTIMENT TILL MARKNADES BÄSTA PRISER

ÖPPET KÖP upp till 30dagar
ÖPPET KÖP upp till 30dagar

OLIKA BETALNINGS MÖJLIGHETER OCH RETURRÄTT

www.karles.se sidinnehåll