10% rabatt skorstenspaket SKORSTEN SCHIEDEL PERMETER och tillbehör. Skriv kod i kassan: SKORSTEN
Köper du valfri kamin eller insatskamin får du 20% rabatt  skorstenspaket SKORSTEN SCHIEDEL PERMETER och tillbehör.
Kontakta oss för offert, eller om du behöver hjälp: 0346-31011
info@karles.se. Vi levererar i hela landet!

* CERTIFIERADE PRODUKTER
* SNABBA LEVERANSER
* ETT BRETT SORTIMENT till marknadens BÄSTA PRISER
*SÄKER BETALNING
 *RETURRÄTT UPP TILL 60 DAGAR

Kaminer för både villan och sommarstugan

Vi på Karles har ett spännande sortiment med lättskötta vedkaminer, perfekt för dig som har tillgång till ved och är ett billigare alternativ än luftvärme. Spara energi och komplettera din befintliga öppna spis med en kamininsats för högre verkningsgrad. En insatskamin gynnar både dig och miljön!
Satsa på en vattenmantlad kamin som är en effektiv eldstad för hela huset. Fungerar i princip som en vedpanna, fast är med sitt vattenburna system en mer ekonomisk lösning som levererar värme via element eller golvvärme. Har dessutom synliga lågor för en ökad mysfaktor och skön strålvärme. Vi har ett brett sortiment av kaminer med vattenmantel både fristående eller med spisinsats som passar alla behov.

Perfekt uppvärmning med SKORSTENSFRI etanolspis

En skorstensfri etanolspis är ett modernt, säkert och effektivt sätt att värma upp rummet på.
En perfekt lösning för dig som inte kan ha en öppen spis i huset eller lägenheten, men vill ha samma mysiga känsla som en vedeldad öppen spis. Vi har även många modeller som fungerar perfekt på terrassen, balkongen eller i trädgården. Låt oss på Karles hjälpa dig med val och installation av en etanolspis. 

MODERNA grindAR, räcke och staket

Moderna laserskurna paneler är den framtida utvecklingen av stängsel system. Antal mönster och förmågan att skala paneler till alla storlekar ger gränslösa möjligheter, vilket ger en unik och ovanligt karaktär på just ditt projekt.

GRINDAR och staket för alla behov

Söker du en helhetslösning med en specialdesign på både grind och staket? Oavsett dina behov, ska det nya staketet, räcket eller grinden passa in i omgivningen. Vi på Karles gör ritningarna och tillverkar efter dina personliga önskemål. Kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag.

SKORSTENAR för alla behov

Vi på Karles har Schiedels och Landy Vent sortiment av moderna och säkra skorstenar till alla hustyper, även industri skorstenar. När du planerar ett husbygge eller renovering, glöm inte skorstenen som är en viktig byggnadsdel! En anpassad och modern skorstenslösning ger dig en effektiv och kostnadsbesparande eldning. Vi har ett stort utbud av certifierade och flexibla skorstenar för alla typer av eldstäder som kaminer, öppna spisar eller pannor för eldning med ved, pellets, olja etc. En modern skorsten ska alltid ta hand om rökgaser på säkraste och tryggaste sättet. Den ska också skapa ett drag, så att eldstaden får en optimal funktion och verkan. Våra skorstensalternativ med blockskorsten eller stålskorsten innebär ett problemfritt och enkelt montage oavsett om det gäller till en bostad eller industri. Med produkter från oss får du alltid en säker och fungerande skorstenslösning! Kontakta oss på Karles som är skorstenshantverkare och hjälper dig att välja rätt, oavsett vilket bränsle du ska använda.

E-BUTIK


PASSA PÅ handlar du över 30 000kr får du FRIFRAKT.
Skriv i kassan: CDHUSDS7

KARLES- ETT BRETT SORTIMENT TILL MARKNADES BÄSTA PRISER

ÖPPET KÖP upp till 30dagar
ÖPPET KÖP upp till 30dagar

OLIKA BETALNINGS MÖJLIGHETER OCH RETURRÄTT

www.karles.se sidinnehåll