Nu utökar vi vårt produktsortiment med en rad shuntventiler,Thermomatic EC Home och laddomat

Nu utökar vi vårt produktsortiment med en rad shuntventiler.

Den första serien kallas TV 3S och finns med ett brett utbud på anslutningar och Kvs-värden, upp till Kvs 10. Dessa ventiler passar utmärkt till vårt Thermomatic-sortiment och på nästan alla andra befintliga motorer och system.

På vår hemsida finner du mer information samt produktblad med de olika anslutningsalternativen, tekniska data samt ett dimensionerings-schema för bästa val av ventil. Med detta schema kan du enkelt avläsa vilken shuntventil som skall monteras i just ditt system.
--------------------------------------------
Nu finns populära shuntstyrning Thermomatic EC Home med rumsgivare och med trådlös rumsgivare, samt tillbehör hos oss.
Mer info om Thermomatic EC Home WL hittar du på vår hemsida. Laddar du ned produktbladet kan du även se alla möjliga anslutningsalternativ som vi tillhandahåller i en och samma produkt.
--------------------------------------
Välkommen laddomat 11-30 är en  termisk laddningsventil med patentsökt reglerfunktion.
Den passar alla pannor upp till 30 kW.
--------------------------------------------
Laddomat 21 — 21-60 är en efterföljare till vårt populära laddkoppel Laddomat 21. Ventilen är betydligt mindre än föregångaren och klarar panneffekter upp till 60 kW.

Pannans arbetstemperatur hålls på en hög och jämn nivå genom HOT-tekniken. Avstängningsventiler med spak är standard och laddkopplet levereras med EPP-isolering.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter