Kategori: Skorstenar

summary::-webkit-details-marker {
color: #fff;
}
summary:focus {
outline-style: none;
}


Skorstenar från Schiedel – Europas ledande.

Om du letar efter skorstenar till braskaminer, så har vi på Karles ett brett utbud av olika typer av både skorstenar och skorstensrör som passar i de flesta hus och med de flesta kaminer.

Välj mellan en effektiv och samtidigt säker skorsten i plåt eller en stålskorsten (schiedel permeter) som finns i flera olika storlekar. Oavsett om du renoverat din skorsten eller om du installerat en helt ny när du skaffat en vedkamin eller en öppen spis så finns det skorstensrör du behöver här hos oss på Karles. Skorstenar finns idag i ett flertal modeller och material och hos oss hittar du alltid skorstenar som uppfyller alla byggnadstekniska krav och krav på säkerhet och energieffektivitet. Vi har skorstenar från Schiedel som är ledare i Europa när det gäller skorstenar och värmeinstallation.

Du har också stora möjligheter att kunna påverka utseendet på skorstenen själv. Man kan exempelvis måla den, putsa eller klä in med plåt eller tegel. Du kan också bygga skorstenen först och sedan välja eldstad i efterhand eftersom det är anpassningsbart.

SKORSTEN KAMIN

Våra olika skorstenar kommer från marknadens ledande tillverkare, för att du som kund alltid ska känna dig säker på att du får en skorsten som är av högsta kvalitet. Vi kan också hjälpa dig att hitta rätt skorsten för just dina behov. Hos oss kan du få värdefulla råd både kring vilken kamin du ska välja, men också vilken skorsten du ska köpa till. Kontakta oss på Karles redan idag för att få veta mer om de skorstenar vi har i vårt sortiment.

Filtrera
SORTERA EFTER
TYP AV KAMIN
NAMNET
Diameter
GLASUTFÖRANDE
MATERIALTYP
FÄRG
PRIS
kr -
KATEGORIER
Märke
TYP AV KAMIN
NAMNET
GLASUTFÖRANDE
MATERIALTYP
Diameter rökrör
FÄRG
SORTERA EFTER
PRIS
kr -
KATEGORIER

Visar alla 5 resultat